Muka Surat Hidupku

Aleeya Qaisarah Sophea

Top Comment :

03 November 2010

Suka Bca JE....

Analyze your Future Relationship!
Dear Aleya Qaisarah Sophea, 
A kind of person you will be attracted to in a real life situation is those who have a split personality;
 cold as ice on the outside, but hot as fire in the heart.
In the process of courtship, the approach that makes you feel irresistible is being patient. Never giving up on you is important.

웃 :The impression you'd like to give to your lover is flexible.
웃 :One reason that would make you break up with your partner ---
웃 :is his or her arrogance.
웃 :Acting like a dictator really turns you off.
웃 :The kind of relationship you'd like to build with your partner ---
웃 :is that you care not only about the present ---
웃 :but also the future with your partner.
웃 :A long-lasting relationship that you can grow with is important.
웃 :Would you commit adultery? Society and morality worry you.
웃 :You wouldn't do anything wrong after marriage.
웃 :About marriage, you think marriage is a precious thing.
웃 :Once you get married, you'll treasure your partner very much.
:About love, at this moment, you always thirst for love.
웃 :You will do anything for it, but you don't fall in love easily.


 

DULU...DAN SEKARANG

Masa kita tgk bintg sesama,

KU mula jatuh hati padamu, 
setelah kau kata cinta pada ku, 
masing2 dlu pnya pasangan, 
akhirnya kita bsama, 
ptama kali kita bsua bertntang mata, 
terasa ada kimia antara kita.. 

kau kucup pp ku,, 
kau bisik cinta mu, 
kau kata bb I LOVE U, 
kau cairkn hatiku,, 

bahagia ku rasa, 
dsaat kita bdua bsama, 
memandang bulan terang,, 
mnyaksi bintang2.... 
kau la seru cintaku,

mungkin itu dulu,
masa aku manis bagimu,
kini kau tak lagi cm ni,
aku tak salhkan mu,
mungkin silapku,
salahku kerana egoku,
kau tak lagi insan yg ku kenal cm dulu,
kau rasa kau sempurna,
tapi percayalah tiada insan yg sempurna,
maafkan aku,
bukan niatku mencari salhmu,
cukup kau manis didepanku,
racun dibelakgku.

OH LELAKI....

OH LELAKI..


Ko pedulikn dia,
nanti...
Dia ckp ko xbgi kebebasan, 
bila...
Ko xpeduli, 
nanti...
Dia ckp ko xprihatin... 
bila...
Ko reject, 
nanti...
Dia ckp ko jual mahal, 
bila...
Ko terima, 
nanti...
Dia xpedulikan ko... 
bila...
Dia xdpt kejar ko, 
nanti...
Dia kejar kwn ko, 
bila...
Dia dpt ko, 
nanti...
Dia kejar org laen lagi... 
bila...
Dia kuar ngan pompuan laen, 
nanti...
Dia ckp kawan, 
bila...
Ko kuar ngan lelaki, 
nanti...
Dia ckp ko curang...
bila...
Ko bgi diri ko, 
nanti...
Dia ckp ko jenis murahan, 
bila...
Ko xbgi, 
nanti...
Dia ckp ko xsyg dia...
SUSAH DAN COMPLETE NAK FAHAM KAN??
HIIHIH..
RENUNG-RENUNGKAN...DAN SELAMAT BERAMAL....

MAAFKAN SY AYH JIKA SAYA BERSALAH....

pagi ni...
ayah aku buat aku sedih sagt..tapi tak mampu kata-apa22...
NOW...FMLY.....FRIENDS......N HIM...make me sad....
I FEEL LONELY.....
kisahnya bermula...:
hari tu aku bli hp baru...
then hp tu tak sangka ada problem...
so b4 tu aku jnji ngn ayh hp aku tu aku nk bg dia..
coz sian tgk ayh..hp dia lama tak tukar baru dah...
tapi sblum tu aku kena btolkan casingnya dulu...
aku buat cari casing tu 2 hari..then dapt gak..
bila dapt mahal lak tu.......rm65...urm..x pelah...for my beloved father...
n kena oder n tomorrow aku ambik.....
urm...hari ni n pagi ni...
SEDIHHHHHHHHHHHH...
YA ALLAH APAKAH SAATNYA KINI KAU MENDUGA AKU....
bila aku hulurkan hp ni...
dia kata..' tak pelah'
sayu je hati ni......pedih je........tak pe lah...
tapi sebak hati ni.....penat cari..n usahakannya...tapi..mentah-mentah..dia tolak...
tak pelah...
YA ALLAH JIKA INI DUGAANMU PADAKU...
AKU TERIMA DENGAN REDA...
DAN AKU HADAPI DENGAN TABAH..
SESUNGUHNYA APA YANG BERLAKU DATANG DPMU....
DAN PADAMU JUALAH TEMPAT KU KEMBALI...
MAAFKANLAH HAMBAMU YG DAIF INI...

APA YG KU LIHAT.. BAGAIKAN MIMPI.....SUKAR NK PERCYA

Aku tak boleh nk lelepkan mata....
aku seolah-olah tak percaya apa yg aku baca smlm....
semunya mcm mimpi jerk...
tah kenapa tetibe je smlm lah tergerak hati aku...
tahlah..tgn ni laju je menaip username n password dia....urm....
n tetibe nmpk chatting tu berlangsung......
aduh parah sikit hati ni bca....
bukan nk cari kesilapan dia..tapi aku nk tebus silap aku...
bila aku nk berubh....dia mcm ni.......
patutlah dia tak kisah missing aku....rupanya DIA????
pergilah aku rela lepaskan kau....aku tak mampu nk jadi yg terbaik untuk ko...
KO ADA CIKGU KO....
DIA AJAR KO SEMUA KAN...
KO DGAR CAKP DIA...
PAS NI JGN AMBIK THU TNTG AKU..
AKU JAHAT...KO DAH ADA SEGALANYA...SKRG...
msa aku kenal ko dulu ko nothing...ko x da apa22
aku yg bntuk sampai ko berjya skrg...dan.... ("_")
sedih la....tak pe..ni bahagian aku.......
memg aku silap..aku tak harai ko.....depan aku ko pijak semut tk mati...
sbb tu aku tak dapt nk terima semua ni!!!!!
apa aku bca chatting tu!! 
YA ALLAH BGAIKAN TERAGUT NYAWA AKU!!!!!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails